Δημοσίευση νέου Θέματος

Γυρίζει το προβάδισμα ο Παναθηναϊκός, λεπτές ισορροπίες στο Μόναχο

«Φτωχό» σε επιλογές το ποδοσφαιρικό κουπόνι, αλλά με «ματσάρα» στο πρόγραμμα που τα επισκιάζει όλα. Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο μπάσκετ οι δύο «αιώνιοι», Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, αντιμετωπίζουν τις Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα, αντίστοιχα, στο πλαίσιο των πλέι οφ για την Ευρωλίγκα.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αυτή είναι η κορυφαία προσφορα χωρις καταθεση για σήμερα

  1. Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός (20:00)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προκάλεσε ζημιά στον Παναθηναϊκό στον πρώτο αγώνα, έκανε το break και θα επιδιώξει να τελειώσει τη δουλειά χωρίς να χρειαστεί να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, το αρνητικό είναι πως αναγκάζεται να «μεταναστεύει» λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη χώρα και παίζει τα εντός στο Βελιγράδι με περιορισμένο αριθμό θεατών. Επίσης, ίσως να στερηθεί για δεύτερο σερί ματς τις υπηρεσίες του ηγέτη Μπάλντουιν. Ο Παναθηναϊκός σε σχέση με το πρώτο ματς έπαιξε πιο σκληρή άμυνα, ισοφάρισε τη σειρά κι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Παίζεται το διπλό στο 1.80.

ΕΠΙΣΗΣ: Η Eurovision πλησιάζει κι εδώ θα βρεις μια μοναδική προσφορά* για τη μάχη της Ελλάδας!

  1. Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Ένα βήμα πριν από το μεγάλο τελικό βρισκόμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ, με δύο ηχηρά ονόματα να διεκδικούν το ένα από τα δύο «εισιτήρια». Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να έχασε τα σκήπτρα από τη Λεβερκούζεν στη Γερμανία, ωστόσο στην Ευρώπη παρουσιάζει σταθερή πορεία και θα κυνηγήσει με μανία το τρόπαιο προκειμένου να ρεφάρει. Ωστόσο, τη φετινή σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης πατάει καλύτερα. Μάλιστα, η «Βασίλισσα» δεν δίστασε να αποκλείσει την κάτοχο και πρώτο φαβορί Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά. Περιμένουμε ισορροπημένη «μάχη», εφικτό το σενάριο της ισοπαλίας στο 3.80.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



* Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά εδώ
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ  [ + ]