Δημοσίευση νέου Θέματος

Εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ, στο Γήπεδο ΟΠΑΠ Αρένα. Στην Είσοδό του Δεσπόζει ο Δικέφαλος Αητός, που Κατασκευάστηκε στο Εργαστήρι Ψηφιδωτού – Αγιογραφίας “Ιωάννης Σ. Παπαδόπουλος”

Ο παλαίμαχος σέντερ φορ της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος, κόβει την κορδέλα στην τελετή των εγκαινίων, του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ.  Πίσω του δεσπόζει ο ψηφιδωτός δικέφαλος αητός, που κατασκευάστηκε στο εργαστήρι μας.

Ο Θωμάς Μαύρος, με το ψαλίδι στο χέρι, λίγο πριν κόψει την κορδέλα των εγκαινίων του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ.  Πίσω του αριστερά ο πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης και δεξιά του ο ψηφιδωτός δικέφαλος αητός, που κατασκευάστηκε στο εργαστήρι μας.

Ο Θωμάς Μαύρος κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Θωμάς Μαύρος κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης χειροκροτά λίγο μετά το κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων από τον Θωμά Μαύρο.

Έγιναν το Σάββατο 20 Απριλίου, τα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ, που βρίσκεται στο γήπεδο ΟΠΑΠ Αρένα. Την είσοδο του μουσείου κοσμεί ο Χρυσός Ψηφιδωτός Δικέφαλος Αητός, που κατασκευάστηκε στο εργαστήρι μας. Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο παλαίμαχος άσσος της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος.

Η επιλογή της θέσης του έργου μας έγινε από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη επειδή θεωρήθηκε ότι ταιριάζει περισσότερο στον χώρο του μουσείου, αντί για το γήπεδο όπου επρόκειτο αρχικά να τοποθετηθεί, καθόσον θεωρήθηκε περισσότερο έργο τέχνης, παρά οπαδικό σύμβολο.

ergastiri-psifidotou-agiografias.blogspot.com/2024/04/blog-post_22.html* Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά εδώ
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ  [ + ]