Δημοσίευση νέου Θέματος

Στην Αιανή ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης (Φωτογραφίες)

«Στοχεύουμε σε έργα και παρεμβάσεις στην ευρύτερη παραλίμνια περιοχή, αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου»

Στη Δημοτική Κοινότητα Αιανής βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου 2024, ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ελίμειας-Αιανής Ζήση Στημονιάρη και τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Δημήτρη Μάστορα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη λαϊκή αγορά και στα καφέ της περιοχής, συνομίλησε με πλήθος πολιτών, καταγράφοντας με προσοχή όλα τα ζητήματα που του έθεσαν. Παράλληλα, είδε από κοντά το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Λίμνης Πολυφύτου, το οποίο θα αποτελεί ένα ακόμη «κόσμημα» της ιστορικής έδρας του Δήμου Κοζάνης.

«Στοχεύουμε σε έργα και παρεμβάσεις στην ευρύτερη παραλίμνια περιοχή, αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου, προσδίδοντας έτσι την αξία που του οφείλουμε», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Κοκκαλιάρης, κάνοντας ειδική αναφορά στην αναγκαία αξιοποίηση του αρχαιολογικού και φυσικού πλούτου της Αιανής, προς όφελος των δημοτών.

Click to view slideshow.

The post Στην Αιανή ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης (Φωτογραφίες) appeared first on giapraki.com.* Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά εδώ
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ  [ + ]