Δημοσίευση νέου Θέματος

Χάρης Γκοβεδάρος: Ενδεχομένως να χρειαστεί επανάληψη των δοκιμαστικών φορτίσεων στην γέφυρα Σερβίων, όμως είναι πολύ σημαντική η ολοκλήρωση των δοκιμαστικών φορτίσεων στον κρίσιμο πρόβολο

Απόλυτα κατανοητή η αναστάτωση που προκαλείται σε μερίδα κατοίκων και επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής Σερβίων-Βελβεντού για τη δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή που θα απαγορευθεί η κυκλοφορία οχημάτων στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων μεταξύ των ωρών 10:00-18:00.
Όμως είναι πολύ σημαντική η ολοκλήρωση των δοκιμαστικών φορτίσεων στον κρίσιμο πρόβολο Μ6-2 όπου έγινε η επέμβαση-ενίσχυση τον Οκτώβριο 2023 και σε ορισμένα αμφιέρειστα τμήματα.
Οι εργασίες αυτές πρέπει να λάβουν χώρα εντός του έργου που εκτελείται, αυτού της συντήρησης και στεγάνωσης της πλάκας καταστρώματος για τεχνικούς λόγους.
Οι δοκιμαστικές φορτίσεις δίνουν μία εικόνα αντοχής της γέφυρας στα κρίσιμα σημεία της.
Μέχρι την εκκίνηση του έργου της συνολικής αναβάθμισης και ενίσχυσης της γέφυρας, ενδεχομένως να χρειαστεί επανάληψη των δοκιμαστικών φορτίσεων σε σημεία και σε χρόνο που θα υποδειχθούν από τον τεχνικό σύμβουλο της γέφυρας και τους επιστημονικούς υπεύθυνους.



* Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά εδώ
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ  [ + ]