Δημοσίευση νέου Θέματος

Ο Γολγοθάς της παραμονής συνεχίζεται- Το θέλει, το πιστεύει και επιμένει η Κοζάνη(VIDEO)

Αποφασισμένη να μην παραδοθεί ακόμα και όταν βρίσκεται στα σχοινιά, έδειξε για άλλο ένα παιχνίδι των play-out η Κοζάνη, η οποία έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας με τον Ηρακλή και συνεχίζει τη μάχη για την παραμονή της στη Super League 2.

Σε ένα παιχνίδι που δεν δέχτηκε φάσεις, προσπάθησε να επιτεθεί, έχοντας και το μυαλό της στα μετόπισθεν δεν κατάφερε να βρει τη μία φάση για το χρυσό γκολ και το σκηνικό του αγώνα ξεκίνησε να αλλάζει.

Ένα λάθος διώξιμο, μια λάθος αμυντική λειτουργία και η μοναδική ίσως φορά που οι επιθετικοί του Ηρακλή συνεργάστηκαν σωστά, έφεραν το γκολ του Αρόγιο στο 72’ παγώνοντας κυριολεκτικά το ΔΑΚ.

Και εκεί που το φάσμα μιας πικρής και ίσως καταδικαστικής ήττας, ήταν προ των πυλών, οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη έβγαλαν ξανά μπροστά τον εγωισμό τους, ισοφάρισαν στο 81’ λεπτό με αυτογκόλ της άμυνας του Ηρακλή και λίγο έλειψε να γυρίσουν το ματς, καθώς μετά από πολύ καλή συνεργασία ο Ποζατζίδης εξαπέλυσε ένα εξαιρετικό σουτ το οποίο πέρασε ελάχιστα έξω από το δοκάρι του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Ο Πάνος χρειάστηκε να επέμβει στο 93’ πάνω στη γραμμή κρατώντας το 1-1 και σε συνδυασμό με το ισόπαλο 0-0 στην Χαλάστρα, μεταξύ Καμπανιακού και Αναγέννησης Καρδίτσας, η μάχη συνεχίζεται στις επόμενες τρεις αγωνιστικές.

Η Κοζάνη ισοβαθμεί με τον Καμπανιακό στους 20 βαθμούς, την ώρα που Καρδίτσα είναι στους 21, ενώ ο Ηρακλής ανέβηκε στους 28 και υποδέχεται την Αναγέννηση την επόμενη αγωνιστική αναζητώντας σίγουρα έναν ή δύο βαθμούς για την οριστική σωτηρία του.

Η Κοζάνη θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ Β’ στις 8 Μαΐου, στις 15 Μαΐου πηγαίνει στη Χαλάστρα για ματς ιστορίας με τον Καμπανιακό και κλείνει τις υποχρεώσεις της στις 22 Μαΐου στο ΔΑΚ με αντίπαλο τον Αιολικό.

               Διγκόζης: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια»- Γιάκος: «Έχουμε σφυγμό, θα σωθούμε…»

Ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Διγκόζης, όπως είχε ενημερώσει εδώ και ημέρες, δεν θα μιλήσει ξανά στα ΜΜΕ έως το τέλος της χρονιάς, τονίζοντας πως όλα θα ειπωθούν μετά το παιχνίδι με τον Αιολικό στις 22 Μαΐου:

«Σέβομαι τη δουλειά σας, δε θα μιλήσω ξανά, δεν θα το κάνω ούτε σήμερα. Το μόνο που θα πω είναι ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της τελευταίας αγωνιστικής, εύχομαι υγεία, Καλό Πάσχα και όλοι οι άνθρωποι να έχουν αγάπη μέσα στο σπίτι τους».

Ο Ευριπίδης Γιάκος έδειξε πεπεισμένος πως η Κοζάνη στο τέλος θα πανηγυρίσει την παραμονή της:

«Έχουμε σφυγμό, πιστεύω στην παραμονή έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, πιστεύω χάσαμε ένα ημίχρονο και κόντρα στη ροή του αγώνα δεχτήκαμε ένα επιπόλαιο γκολ αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και θα μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Κρατάμε το βαθμό και ελπίζω να κάνουμε καλό Πάσχα και μετά να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Έχουμε τρία ματς και πιστεύω στο τέλος θα δικαιωθούμε, γιατί κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Οι συγκυρίες, ο αντίπαλος, το άγχος παίζουν το ρόλο τους. Πρέπει να κάνουμε τρεις νίκες και να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο που μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο μας εμψύχωσε».

                                                            Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ- 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

  1. ΗΡΑΚΛΗΣ 28
  2. ΠΑΟΚ Β΄ 27(6αγ.)
  3. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 21
  4. ΚΟΖΑΝΗ 20
  5. ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 20
  6. ΑΙΟΛΙΚΟΣ 15(6αγ.)

 

  • ΑΙΟΛΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ Β’ έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΟΖΑΝΗ- ΠΑΟΚ Β’

ΗΡΑΚΛΗΣ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΑΙΟΛΙΚΟΣ- ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ



* Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά εδώ
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ  [ + ]