Δημοσίευση νέου Θέματος

Τα θρησκευτικά μνημεία της Ελλάδας στη Μικρά Ασία ανήκουν στην Ορθοδοξία και όχι στο Ισλάμ

Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα ότι το Ισλάμ κρατάει τα σκήπτρα του άκρατου θρησκευτικού και μη επεξεργασμένου φανατισμού που εμπεριέχει προκλητική ασέβεια στο δικαίωμα της Ορθοδοξίας, προλαμβάνοντας τα θρησκευτικά μνημεία που δεν ήταν ποτέ δικά του, και αυτά και τα αρχαία της Ελλάδας στα εδάφη της Μικράς Ασίας πριν από 3000 χρόνια.

Είναι τόσο αδαείς και μεθοδευτές της ελεεινούς αλητείας και ηλιθιότητας, που απ’ το δόλιο μίσος τους οδηγούν τους πιστούς του Ισλάμ να προσκυνούν σ’ έναν αλλόθρησκο ναό. Θα τους τιμωρήσει ο ίδιος ο Αλλάχ γι’ αυτό το βαρύ ατόπημα και την ασέβεια που δείχνουν στο θεό τους.

Έτσι λοιπόν τους πιστούς του Ισλάμ θα τους καταραστεί ο Αλλάχ και ο Χριστός, διότι και τους δύο τους έχουν προσβάλει. Αυτά πρέπει να τους πει το ανύπαρκτο διπλωματικό σώμα μας. Αυτό είναι που θα πονέσει τους πιστούς και την εξουσία της Τουρκίας. Και να γνωρίζουν καλά, όποιες αλλαγές και αλλοιώσεις να κάνουν στα μνημεία μας, τα θεμέλια και ο χώρος ανήκουν στο δικό μας Θεό, γι’ αυτό και η κατάρα θα βλάψει τους βανδαλιστές του μνημείου και η οργή του Αλλάχ θα γίνει καταιγίδα για την έμμεση αλλαξοπιστία των πρώην πιστών του.

Όσοι, επομένως, απ’ τους πιστούς του Ισλάμ επισκεφθούν τα δικά μας μνημεία, θα τους ακολουθεί η απόλυτη δυστυχία στο σπιτικό τους.

 

 



* Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά εδώ
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ  [ + ]