Δημοσίευση νέου Θέματος

‘Πίστεψα πάλι σε ψέμα’ το νέο τραγούδι του Μάνου Γεωργιάδη από το Μαυροδένδρι Κοζάνης – Μια μικρή γεύση από τη νέα του δουλειά

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Στις 10 Μαΐου 2024 αναμένεται να προστεθεί στις μουσικές μας λίστες το νέο τραγούδι με τίτλο ‘Πίστεψα πάλι σε ψέμα’ του Μάνου Γεωργιάδη, από το Πρωτοχώρι Κοζάνης.

Ο ίδιος και οι συνεργάτες του μέσα από τα social media ανέβασαν ορισμένα βίντεο δίνοντας μια μικρή γεύση στον κόσμο για το τι θα ακολουθήσει.

Μετά το πρώτο εγχείρημα σε μορφή single με τίτλο “Το ζεϊμπέκικο του Βαρδάρη”, το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ο Μάνος τραγουδάει την νέα του δουλειά ‘Πίστεψα πάλι σε ψέμα’ σε στίχους του Σάκη Σαμαρά και μουσική του Γιάννη Μαγγελάκη. 

Μια μικρή γεύση λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του νέου τραγουδιού:

 

Λίγα λόγια για τον Μάνο

Ο Μάνος Γεωργιάδης κατάγεται από το Μαυροδένδρι Κοζάνης .

Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με την μουσική μαθαίνοντας ποντιακή λύρα και τραγουδώντας παραδοσιακά τραγούδια του Πόντου.

Παράλληλα θαύμαζε παρά πολύ την λαϊκή μουσική και είχε μεγάλη αδυναμία στο μπουζούκι όπου και τελικά τον κέρδισε η ενασχόληση με το συγκεκριμένο όργανο και την λαϊκή μουσική.

Σε ηλικία 13 χρόνων ο δάσκαλος που του δίδασκε μπουζούκι τον άκουσε τυχαία σε ένα ερασιτεχνικό βίντεο να τραγουδάει και αμέσως τον παρότρυνε να ασχοληθεί με την φωνή τού.

Το 2020 σε ηλικία 18 χρόνων ξεκινάει να ασχολείται με την στιχουργική και την σύνθεση και το 2021 γράφει στίχους και μουσική στο τραγούδι “Το ζεϊμπέκικο του Βαρδάρη”.

Τον Δεκέμβριο του 2022 κυκλοφόρησε την πρώτη του δουλειά σε μορφή single με τίτλο “Το ζεϊμπέκικο του Βαρδάρη” με την Melon Music.

Στις 10 Μάϊου του 2024 κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι με τίτλο ‘Πίστεψα πάλι σε ψέμα’, σε στίχους Σάκη Σαμαρά και μουσική Γιάννη Μαγγελάκη.* Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά εδώ
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ  [ + ]