Δημοσίευση νέου Θέματος

Η ΕΣΕΠΗΜΒΕ στηρίζει την πρωτοβουλία “αγάπης” του Taxi 4 thess news και του Radio yellow, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Μία ιδιαίτερη μουσική εκδήλωση αγάπης με τίτλο “Μία μεγάλη αγκαλιά γεμάτη από τραγούδια ” , θα πραγματοποιηθεί στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “Ο Καλός Σαμαρείτης” , την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 και ώρα 6:30 το απόγευμα στην Περαία (Φιλίππου και Ομήρου 13 ) με πρωτοβουλία του Taxi 4 thess news και του Radio yellow .

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Δημοσιογράφος Αντώνης Μάνος και θα υλοποιηθεί μία ιδέα του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΕΠΗΜΒΕ Παύλου Δεληπετρίδη ο οποίος είναι και μουσικός, να ακουστούν παλιά και νέα παραδοσιακά Ελληνικά τραγούδια από μία “παρέα φίλων “, οι οποίοι αγαπούν τη μουσική και θα προσφέρουν χαρά στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας.

Την ομάδα Καλλιτεχνών αποτελούν οι: Σταύρος Καραφυλλίδης, Θεόδωρος θεοδωράνος , Σπύρος Πουλιάρος ,Αντώνης Μπαλάσκας, Θωμάς Ρουμελιώτης , Ηλίας Κιζάκης και ο δικός μας Παύλος Δεληπετρίδης, ο οποίος θα καλύψει δημοσιογραφικά την εκδήλωση.

Στο τραγούδι είναι ο Χρήστος Λαμπάκης και η Φανή Σπανού. Μεταξύ των χορηγών και υποστηρικτών της εκδήλωσης , είναι και η Ένωση Συντακτών Εφημερίδων Περιοδικών και Ηλεκτρονικών Μέσων Βορείου Ελλάδος.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ



* Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά εδώ
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ  [ + ]